Mangal Ziyafeti Güzel Geldi

0
53

Başkan Tosyalı’dan Turuncu-Mavililere Moral Ziyareti

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden 5 Temmuz İskenderunspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan Yardımcısı ve 5 Temmuz İskenderunspor Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Karayılan Mahallesindeki İskenderun Belediyesi Spor Tesislerinde çalışan Turuncu-Mavili futbolculara bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan Fatih Tosyalı, 5 Temmuz İskenderunspor’un genç futbolcularına mangal ziyafeti çekerken, etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Seymen Et Pazarı işletmecisi Hüseyin Karakurt’un organizasyonuyla gerçekleşen mangal ziyafetine katılanlar oldukça memnun kalırken, Belediye Başkanı Tosyalı ile Başkan Yardımcısı Ünal, mangalda pişen etleri elleri ile futbolculara dağıttı.

Başkan Fatih Tosyalı, daha sonra Kulüp Koordinatörü Seyfi Kesik, Teknik Direktör Kenan Mercanoğlu, antrenörler Halit Yavuz ve  Kenan Kurt’tan takımın son durumu ve futbolcuların çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

Futbolcularla da birebir görüşen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya, Spor Koordinatörü Seyfi Kesik, verdiği destekten dolayı teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here