Maça Gelenlere ‘Kırmızı’dan Ücretsiz Döner!

0
124

iskenderunspor 1967-38İskenderunspor 1967’nin yarın 5 Temmuz Stadı Yan Sahasında oynayacağı Antakya Ekinci Belediyespor maçında, tribünde desteğe gelen tüm taraftarlara ücretsiz döner ikramında bulunulacağı öğrenildi…

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden İskenderunspor 1967’nin 15 Ekim Perşembe Günü (yarın) İskenderun 5 Temmuz Stadı Yan Sahasında oynayacağı Antakya Ekinci Belediyespor maçında, tribünde desteğe gelen tüm taraftarlara ücretsiz döner ikramında bulunulacak.

iskenderunspor 1967-39

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İskenderunspor 1967 Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun; “İskenderunspor’a gönül veren taraftarlar her zaman özeldir. Turuncu-Mavi renklere gönül verenlere bir jest de biz yapmak istedik. Türkiye’de ilk kez böyle bir uygulamayı İskenderunspor 1967 yapıyor. Kırmızı Döner bizlere bu maçta sponsor oldu ve gezici aracını yan sahaya getirerek burada tüm taraftarlara ücretsiz döner ikramında bulunacak” değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Olgun, Perşembe günü saat 15.00’te oynanacak olan İskenderunspor 1967 Ekinci Belediyespor maçına tüm taraftarları beklediklerini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here