Maç Programları Belli Oldu!

0
57

fikstür çekimi2Körfez İskenderunspor, İlk Hafta Maçında Fatih Karagümrükspor’la Deplasmanda Karşılaşacak

Spor Toto 2. Lig 2014-2015 futbol sezonunun fikstür çekimi dün Ankara’da gerçekleştirildi. 2. lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ligin ilk haftasında deplasmanda Fatih Karagümrükspor ile karşılaşacak, 2. ligdeki diğer temsilcimiz Hatayspor ise ilk maçını evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yapacak.

Körfez İskenderunspor’u Başkan Aydın Temsil Etti

Fikstür çekimine  TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkan Yardımcısı Mustafa Beyazlı, TFF Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın ile kulüp başkanları ve Spor Toto 2. Lig’de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı. Kentimizin temsilcisi Körfez İskenderunspor’u temsilen Kulüp Başkanı Kazım Aydın katıldı.

Spor Toto 2. Lig’de zorlu ve uzun soluklu maraton 31 Ağustos 2014’te başlayacak ve 3 Mayıs 2015’te sona erecek. Ligin ilk haftasında Körfez İskenderunspor deplasmanda Fatih Karagümrükspor ile karşılaşacak. İlimizin bir diğer 2. lig temsilcisi Hatayspor ise ligin ilk maçını evinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile yapacak. Her iki karşılaşmada 31 Ağustos Pazar günü yapılacak.

3. Ligde de Maç Programları Belli Oldu

Türkiye 3. Ligde de yeni sezon için fikstür çekimleri yapıldı. Buna göre 3. Lig temsilcilerimizin ilk hafta maçları şöyle; Kırıkhanspor-Şekerspor, Yeni Aksarayspor- Payas Belediyespor 1975, Erzin Belediyespor-Etimesgut Şekerspor. Bu karşılaşmalar da 7 Eylül tarihinde oynanacak maçlar ile 3. Lig start alacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here