LYS Yabancı Dil Puanında Hatay Birincisi Atalar’dan

0
564

atalar koleji (1)İskenderun Atalar Koleji, Lisans Yerleştirme Sınavındaki (LYS) başarısını, hafta sonu Atalar Koleji’nde gerçekleştirdiği bir ödül töreniyle kutladı. LYS’nin yabancı dil (YD) ham puana göre Hatay birinciliğini elde eden Atalar Koleji öğrencisi Nihal Ada Baki, Boğaziçi Üniversitesi, Çeviri Bilimi (tercümanlık) bölümünü düşündüğünü söyledi.

Törene,  Özel Atalar Kolejinin kurucusu Cuma Bal, Atalar Koleji’nin Anadolu Lisesi Müdürü Ercan Duran, kolejin öğretmen kadrosu ve öğrenci Nihal Ada Baki’nin anne ve babası katıldılar.

atalar koleji (2)

Törende söz alan Cuma Bal, LYS’nin YD puan türünde il genelinde birincilik elde eden Nihal Ada Baki’ye başarılarının devamı dileyerek, Baki’nin ailesine başarılı bir çocuk yetiştirdikleri için ayrıca teşekkür etti. LYS’deki bu başarının sadece Baki’ye yansıyacak kadar sınırlı olmadığını söyleyen Cuma Bal; “Ada’yla birlikte ülke kazanıyor. Ne mutlu bu çocuğu yetiştiren aileye! Ada gittiği yerlerde bu başarısıyla kurumumuzu ve Hatay’ı temsil edecek” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından Bal, Nihal Ada Baki’ye plaket takdim etti. Başarılı öğrencisiyle gurur duyduğunu söyleyen Bal, ödül olarak da Baki’ye bir altın hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here