Liman Güvenlik Komisyonu Toplandı

0
160

liman güvenliği1İskenderun Liman Güvenlik Komisyonu, İskenderun Limanı’nda faaliyet gösteren Limak İskenderun Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (Limakport)  ev sahipliğinde bir araya geldi.

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Sahil Güvenlik Grup Komutanı SG Yarbay Özden O.Dürüst, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar,  Gümrük Müdürü Servet Balgıç, Liman Başkanı Ali Basut, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Osman Hatlar, Sahil Sağlık Denetleme Merkezi Sorumlu Tabibi Dr.Yusuf Coşkun, Limak Port Genel Müdürü Cem Aysel ve diğer ilgililer katıldı.

Kaymakam Hasan Özyiğit, limanda gerçekleştirilen faaliyetler ile liman güvenliği hususlarında değerlendirme yapmak üzere bir araya gelindiğini ifade ederek, bugüne kadar yapılan toplantılar ile bugünden sonra yapılacak olan toplantıların İlçemize, limanımıza ve liman çalışanlarına hayırlı olması temennisinde bulundu.

liman güvenliği2

Liman Güvenlik Komisyonu toplantılarında değerlendirilen konular ile bu konulara ilişkin alınan kararların limanın işleyişi ve liman güvenliği konusunda önemli adımlar atılmasına vesile olacağını da sözlerine ekleyen Kaymakam Özyiğit; limandaki her türlü çalışmaların yürütülmesi esnasında kurumlar arası işbirliğinin artırılarak sürdürülmesi ve koordinasyonun sağlıklı ve en kısa sürede sağlanabilmesinin önem arz eden hususlar olduğunu dile getirdi.

Toplantı, daha önceki toplantılarda alınan kararların fayda zarar değerlendirmesi yapılmasının müteakibinde gündemde bulunan maddelerin ele alınmasıyla devam etti.

Kaymakam Özyiğit, toplantının sona ermesinin ardından katılımcılara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaymakam Özyiğit, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü çalışanlarını da bürolarında ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here