Ligde 5’te 5 Olsun!

0
57

spor-programİlimiz profesyonel lig temsilcileri Körfez İskenderunspor, Hatayspor, Kırıkhanspor, Erzin Belediyespor ve Payas Belediyespor 1975, lig maçlarını yarın yapacaklar. Payas Belediyespor ile Erzin Belediyespor maçlarını evlerinde yaparken, diğer temsilcilerimiz deplasmanda galibiyeti kovalayacaklar.

Lige kötü bir başlangıç yapan temsilcimiz K. İskenderunspor, geçtiğimiz iki hafta üst üste aldığı galibiyet ile ligde yeni bir hava yakaladı. Lig başından bu yana, sakatlık ve cezalılar nedeniyle bir türlü tam takım olarak sahaya çıkamamanın sıkıntısını yaşan Körfez İskenderunspor teknik heyeti, kısmi olarak bu sıkıntıyı atlatmış durumda! Mavi-Turunculular Turgutlu deplasmanından puan veya puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor.

Geçen hafta evinde aldığı mağlubiyet ile taraftarını üzen Hatayspor, yarın Sarıyer deplasmanında alacağı galibiyet ile taraftarının gönlünü almak istiyor. Zorlu ve uzun soluklu bu yolda bazı engellerin çıkacağını ifade eden teknik Direktör Ahmet Taşyürek, İstanbul deplasmanında sahaya mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi.

Lige iyi başlayan fakat son haftalarda aldığı beklenmedik sonuçlar nedeniyle sarsılan Kırıkhanspor’da ise bu kötü gidiş Teknik Direktör Mehmet Ak’ın istifasına neden oldu. Sıkıntılı bir süreçten geçen Kırıkhanspor, bu hafta sonu zorlu Darıca G.Birliği deplasmanına çıkıyor.

Takımın başına Teknik Direktör Can Güven’in gelmesi ile yeni bir heyecan yaşan Payas Belediyespor ise yarın evinde Kemer Tekirovaspor’u konuk ediyor. Bu zorlu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılmak isteyen Payas ekibi b u maçta da taraftar desteğini yanında görmek istiyor.

Ligin orta sıralarında yer alan Erzin Belediyespor, yarın İskenderun Beş Temmuz Stadında Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Spor’u konuk ediyor. Zorlu karşılaşmaya sıkı bir şekilde hazırlanan Erzin Belediyespor’un yönetim kurulu üyeleri, bu karşılaşmada Erzinspor’a gönül verenler kadar İskenderunlu sporseverleri de maça davet edip, kardeş takımlarına destek olaya çağırdı. Haftanın programı şöyle olacak: >>

Turgutluspor-Körfez İskenderunspor

9 Kasım 2014 Saat: 13.30

Turgutlu 7 Eylül Stadı

Emre Malok, Mehmet Tan, Mehmet Ali Akkor

Sarıyer-Hatayspor

9 Kasım 2014 Saat: 13.30

Yusuf Ziya Öniş Stadı

Eser Birinci, Can Yamaç, Resul Özdemir

Darıca G.Birliği-Kırıkhanspor

9 Kasım 2014 Saat: 13.30

Darıca İlçe Stadı

Şeref Taştan, Yakup Yılmaz, Ayhan Arısoy

Payas Belediyespor 1975-Kemer Tekirovaspor

9 Kasım 2014 Saat: 13.30

Payas İlçe Stadı

Cihad Sizer, İhsan Kırbıyık, Mustafa Gül

Erzin Belediyespor- Bayburt Grup Özel İdare Gençlik Ve Spor

9 Kasım 2014 Saat: 13.30

İskenderun 5 Temmuz

Yakup Bakır, Mehmet Küçük, Mustafa Arıöz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here