Lekesiz; “Hatay Olarak Daha İyi Noktalarda Olabiliriz!”

0
165

il idare kurulu1İl İdare Şube Başkanları Toplantısı İskenderun’da Yapıldı

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’in başkanlığında İskenderun Anemon Otel’de gerçekleştirildi. Hatay Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Vali Yardımcıları, İl Jandarma Komutan Vekili J. Yarbay Eşref Torun, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile İl İdare Şube Başkanları katıldı.

Toplantı öncesinde, Düzce Valiliği görevine atanan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su ile İzmir’e tayini çıkan Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Hatay Bölge Müdürü Ökkeş Kulakoğlu, İstanbul’a tayini çıkan Antakya Gümrük Müdürü Lütfü Tayfur için veda töreni gerçekleştirildi.

Vali Lekesiz yaptığı konuşmada, cennet gibi bir ülkede ve cennet gibi bir ilde görev yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek; “İlimiz pek çok göstergede Türkiye’de ilk 10 içerisinde. Çok daha iyi noktalarda olabilme potansiyeli de var. Aktive edilmeye ihtiyacı olan daha pek çok yanı var. Bunları gerçekleştirebilmek için hepimiz görev ve sorumluluk anlayışı içerisinde dur durak bilmeksizin koşturuyoruz, projeler üretiyoruz. Bunun için hepinize ayrı-ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Tayini Çıkanlara Teşekkür ve Veda

Vali Lekesiz, atama nedeniyle ilimizden ayrılacak olan İskenderun Kaymakamı Ali İhsan Su, TÜİK Bölge Müdürü Ökkeş Kulakoğlu ve Antakya Gümrük Müdürü Lütfü Tayfur’a da ilimiz halkına verdikleri hizmetler için teşekkür etti.

İcra edilen görev sırasında vatandaşımız tarafından oluşan itibarın, yıllar sonra sade bir vatandaş kimliği ile gelindiğinde de gösterilmesinin güzelliğine değinen Vali Celalettin Lekesiz; “Buradan ayrılacak olan arkadaşlarımız da 3-5 yıl sonra buraya geldiklerinde inanıyorum ki şu anda gördükleri sevgi ve saygıyı göreceklerdir. Diğer kamu görevlerine de örnek olduğunuz için sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Lekesiz’in konuşmasının ardında da Vali Su, TÜİK Bölge Müdürü Kulakoğlu ve Gümrük Müdürü Tayfur da sırayla söz alarak, duygu ve düşüncelerini dile getirerek, bu anlamlı veda töreni için Vali Lekesiz’e teşekkür ettiler.

İl İdare Şube Başkanları Toplantısı, yapılan konuşmaların ve veda törenlerinin ardından ilimizde yürütülen çalışmaların sunumu ile devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here