Lekesiz Çiçeklerle Uğurlandı

0
72

vali veda töreni1Valiler Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, 20 Eylül 2014 Cumartesi günü Hatay’a ve Hataylılara veda etti.

Hatay Valiliği binası önünde kendisini uğurlamaya gelen Hataylılarla tek-tek vedalaşan ve helallik isteyen Lekesiz, vedalaşmanın ardından eşi hanımefendi Zehra Lekesiz ve çocuklarıyla birlikte Ankara’ya hareket etti.

Vedalaşmaya; Adalet eski Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin başta olmak üzere ilimizin dinamikleri ve vatandaşlar katıldı. Duygusal anların yaşandığı vedalaşmanın ardından Vali Lekesiz ve ailesi çiçeklerle uğurlandı.

Vali Lekesiz, Hatay’da yaklaşık 5,5 yıldır görev yaptığını ifade ederek; “Her işin bir sonunun olduğu gibi, her gelenin gideceği gibi, her oturanın kalkacağı gibi bu işin de bir sonu vardı. Kısmet olursa da biraz sonra ayrılacağım. Buraya kadar teşriflerinizden dolayı şahsıma, devletimize gösterdiğiniz nezaketten dolayı, aileme gösterdiğiniz yakınlıktan, destekten dolayı hepinize teşekkür ederim.

vali veda töreni2

Hatay ilimiz Türkiye Cumhuriyeti Devleti içerisinde çok zenginlikleri ve güzellikleri olan özel bir il. Böylesine özel bir ilde görev yapmanın gururunu, kıvancını, keyfini yaşadım. Böylesi anlarda bir şeyler söylemek, duyguları aktarabilmek zor ama çok içten şunu söylemek isterim; gönlümüzün, kalbimizin bir bölümünü burada bırakarak gidiyoruz. Görev yaptığım süre içerisinde gösterdiğiniz yakın ilgi ve destek için tekrar çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin” diye konuştu.

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, daha sonra ailesi ile birlikte karayolu ile Ankara’ya gitmek üzere Hatay’dan ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here