Kuseyri; “Amacımız Kentlerimizin Kalkınması ve Gelişmesidir”

0
187

atb ziyaretGeçtiğimiz günlerde yapılan seçim ile güven tazeleyen TOBB yönetim kurulu üyesi ve Antakya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Ali Kuseyri’ye tebrik ziyaretleri sürüyor. Reyhanlı Ticaret Borsası Başkanı Bülent Karaca ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaraoğlu, Kuseyri’yi ziyaret ederek tebriklerini ilettiler.

Ziyarette bir konuşma yapan TOBB yönetim kurulu üyesi ve ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri; “Biz Antakya Ticaret Borsası olarak, daima diyalogdan yana olduk. Bugün burada sadece Reyhanlı ve Antakya olarak değil bütün illerimizin ilçelerimizin genel problemlerini paylaşıyoruz. Bu birlikteliği sağlayabilirsek çok daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Borsalarımız ve Odalarımız ile ortak sinerji yaratarak hareket etmemiz, bölgemiz ve kentlerimiz için daha fazla ve ileriye dönük fikirler, çözümler üretmemiz demektir” dedi.

Kuseyri’yi Destekleyeceğiz…

Ziyarette ayrıca kısa birer konuşma yapan Reyhanlı Ticaret Borsası başkanı Bülent Karaca ve Reyhanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necmettin Zaraoğlu, Kuseyri’yi yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü kutladılar. TOBB yönetim kurulu üyesi Kuseyri’nin çok sayıda hizmetlere imza attığını ifade eden Başkanlar Zaraoğlu ve Karaca ,Kuseyri’ye daima destek vereceklerini aktardılar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here