Kurumlar ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi İl Birinciliği

0
66

masa tenisi1Başvurular Bugün Sona Eriyor!

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından kurumlar ve kuruluşlar arası “Masa Tenisi İl Birinciliği” İskenderun grup ve Antakya grup mücadeleleri sonunda dereceye girenler arasında yapılacak. Yarışmaya katılacak olan bay ve bayan yarışmacılar için başvuru tarihi bugün sona eriyor.

Kurumlar ve kuruluşlar arası “Masa Tenisi İl Birinciliği” yarışmasına katılacak olan takımlar, masa tenisi il temsilcisi Mehmet Sönmez’e (0.505) 229 46 96 numaralı telefondan ulaşarak, bugün mesai saati bitine kadar katılımlarını bildirmek zorundalar. Yarışmaya katılacak takımların belirlenmesinin ardından Perşembe günü saat 17.00’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak.

İskenderun ve Antakya olmak üzere iki farklı grup kendi aralarında yapacakları karşılaşma sonunda dereceye giren her iki grup takımları arasında final maçı yapılacak. Müsabakada Türkiye Masa Tenisi Federasyonu oyun kuralları geçerli olacak.

İskenderun grubunda; İskenderun, Belen, Dörtyol ve Erzin ilçeleri bulunurken, İskenderun grup maçları 8 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’da İskenderun spor salonunda yapılacak.

Antakya grubu ise; Antakya, Altınözü, Reyhanlı, Kırıkhan, Kumlu, Hassa ve Samandağ ilçelerinden oluşacak. Bu grup maçları da 15 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’da Antakya Spor salonunda yapılacak.

Her iki grupta dereceye giren takımlar 22 Haziran Cumartesi günü saat 09.00’da Antakya spor salonunda final karşılaşması yapacaklar.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here