İskenderun Belediyesi’nin Gerçekleştirdiği Projeler Tanıtıldı

0
77

fuar sona erdi‘Kentine Güvenen Kentler Buluşması’ adıyla düzenlenen “Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı” tamamlandı. İskenderun Belediyesi ile birlikte İzmir, Eskişehir, Antalya, Mersin Büyükşehir Belediyeleri’nin de yer aldığı, ‘Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı’ tamamlandı. “Kentine Güvenen Kentler Buluşması” adıyla düzenlenen fuarda, İskenderun Belediyesi’nin proje ve hizmetlerinin tanıtımı yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, fuarda projeleri yer alan Belediye Başkanlarının katılımıyla başlayan Sosyal Demokrat Belediyeler Proje ve Hizmet Fuarı, CNR EXPO Fuar Merkezi’nde gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından, İskenderun Belediyesi’nin standını ziyaret ederek, tanıtımı yapılan çalışma ve hizmetleri inceleyen CHP Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, CHP İşçi ve Memur Sendikaları, Emekliler ve Emek Bürolarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Eskişehir Milletvekilili Süheyl Batum, çalışmalardan dolayı beğenilerini dile getirerek, kutladı.

İskenderun Belediyesi’nin standını vatandaşlar da ziyaret etti. İskenderun Belediyesi, halka açık fuarda, Kent Gelişimi-Kent Tasarımı, Çevre, Sosyal Hizmetler ve Spor ana başlıkları altındaki öne çıkan önemli projelerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

Fuarda, İskenderun yeni içmesuyu şebekesi, Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, iskele, nikah salonu, İskenderun Belediyesi Kadın Gönüllüleri Sosyal Marketi, İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri, sosyal tesisler ve spor kompleksi gibi gerçekleştirilen hizmetler ve çalışmaların tanıtımı yapıldı.  Standı ziyaret edenlere, çalışmaların yer aldığı broşür ve CD verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here