Kursiyerlere Sertifikaları Verildi

0
42

bld-sertifika1İskenderun Belediyesi Esentepe Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi’nde sertifika töreni düzenlendi. Törende, kursiyerlere sertifikalarını, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek verdi.

Sertifika dağıtım töreninde konuşan Belediye Başkanı Civelek, geleceğimiz olan nesillerin yetişmesinde annelerin eğitimli, aydın olmasının önemli olduğunu söyledi. Çocuklarımızın geleceğe güvenle bakması, daha iyi bir gelecek için el birliğiyle çalışıldığını vurgulayan Belediye Başkanı Yusuf Civelek, üreten insanın kendisine güveninin ve saygınlığının artacağını, aydın olmanın yolunun da üretimden geçtiğini ifade etti.

bld-sertifika2

 Çocuğun ilk öğretmeni, hamurunu yoğuran annelerin eğitimli olmasının önemine değinen Başkan Civelek; “Çocuğa ilk eğitimi ve kişiliği veren annedir. Kurslara katıldığınız için teşekkür ediyoruz. Dünyanın en güzel şeyi öğrenmektir. İnsan bildikçe etrafını değerlendirebilir. Üretimde olmak şart! Çocuklarımızı eğitebilmek için aydın olmalıyız. Yarınlarımızın hamurunu yoğuranlarsınız.  En iyi yatırım insana olan yatırımdır. Memleketimize, birbirimize sahip çıkacağız” diye konuştu.

Belediye Başkanı Yusuf Civelek, kursiyerlere ve Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerine katkı veren herkese teşekkür etti. Başkan Civelek, bilgisayar, dikiş, okuma yazma, el sanatları kurslarını başarıyla tamamlayanlara sertifikalarını vererek, kutladı.

Kursiyerler de, Belediye Başkanı Yusuf Civelek’e Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleri kazandırarak, kurslara katılmalarına imkan sağlaması nedeniyle teşekkür ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here