Kupada Kuralar Çekildi!

0
60

kupa kurası1Hatayspor, Etimesgut Belediyespor ile Körfez İskenderunspor Eskişehirspor ile Payasspor da MKE Ankaragücü ile deplasmanda kupa mücadelesine girecek…

2015-2016 Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu kuraları Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)’nun Beykoz-Riva’daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonunda çekildi. Kura sonucu ilimiz temsilcilerinin de rakipleri belli oldu.

Kupa mücadelesine 3. turdan başlayacak olan Hatayspor, Etimesgut Belediyespor ile deplasmanda mücadele edecek. İlk turda rakiplerini eleyen ve 2. tura çıkan diğer temsilcilerimizden Körfez İskenderunspor Eskişehirspor ile deplasmanda Payasspor da yine deplasmanda MKE Ankaragücü ile kupa mücadelesine girecek.

kupa kurası2

Beykoz-Riva’da gerçekleştirilen kura çekimine, TFF Yönetim ve İcra Kurulu üyesi Ali Düşmez, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, Futbol Hizmetlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı Özcan Şepik, Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Besim Yalçın ile 2. Eleme Turunda mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

22-23 Eylül 2015 tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak müsabakalar sonucunda rakiplerini eleyen toplam 49 takım 3. tura yükselecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here