Kümede Kalma Aşkına!

0
145

körfez iskenderunspor (89)Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki Turuncu-Mavili temsilcimiz Körfez İskenderunspor bu Cumartesi günü kümede kalma adına çok önemli bir maça çıkacak. Temsilcimiz bu önemli haftada Çorum Belediyespor’a konuk olacak ve 3. Lig için ‘Ya Tamam Ya Devam’ mücadelesi verecek.

Geçtiğimiz hafta sonu sahasında grup şampiyonu Kastamonuspor’u ağırlayan Turuncu-Mavili ekip, karşılaşmadan 2-0 ayrılmasına ayrıldı ancak kümede kalma savaşında kıyasıya mücadele ettiği Van Büyükşehir Belediyespor’un da Dersimspor deplasmanında galibiyet çıkarması sonucu, kümede kalma şansını son haftaya bıraktı.

Körfez İskenderunspor ligin son haftasında deplasmanda play-off maçlarına kalma mücadelesi veren Çorum Belediyespor ile karşılaşacak. Van temsilcisi ise sahasında Manavgatspor’u ağırlayacak. Turuncu-Mavili ekip 37 haftalık periyot sonunda topladığı 40 puanla grupta 15. sırada yer alıyor. Körfez İskenderunspor’un hemen arkasında yer alan Van BŞB ise 39 puanla temsilcimizi takibini sürdürüyor.

körfez iskenderunspor (80)

Kümede Kalma Hesapları…

Turuncu-Mavili ekibimiz Körfez İskenderunspor’un kümede kalması için Çorum’dan galibiyetle dönmesi yeterli olacak ve başka hesaplara gerek kalmayacak. Ancak beraberlik alması durumunda Van temsilcisinin de berabere kalması gerekecek. Yenilgi durumunda yine Van Temsilcisinin yenilmesi beklenecek. Körfez İskenderunspor’un mağlup olması, Van Temsilcisinin beraberlikle bir puan çıkarması durumunda ise ikili averajda üstün olan Van Büyükşehir Belediyespor takımı kümede kalma şansını yakalayacak.

körfez iskenderunspor (88)

Final Maçı Geldi Çattı! Asla Vazgeçmeyin

Öte yandan hayati maç öncesinde Körfez İskenderunspor’un Taraftar Grubundan da ‘Asla Vazgeçmeyin’ mesajı geldi. Kızıl Körfez Taraftarı adına bir açıklama yapan Amigo Metin; “Sezon başından bu yana sıkıntılı günlerimiz oldu iyi-kötü günlerimiz oldu, artık her şeyi bir kenara bırakıp son maçımıza inanmamız ve kazanmamız kaldı! Futbolcu kardeşlerimden sadece şunu istiyorum, son maçımız, çıkın formanın hakkını verin ve Yiğit Adam Bekir Başkan için bu maçı alın. Cumartesi günü her şeyi bir kenara bırakıp sadece o 90 dakikayı düşünün. Koskoca bir şehrin umutlarını ve hayallerini düşünün. Sizler inandıktan sonra gerisi hallolur inşallah. Bizler iyi günde kötü günde yanınızda olmaya devam edeceğiz, siz yeter ki inanın ve mücadeleden asla vazgeçmeyin. Allah yardımcımız olsun!” ifadelerini

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here