Kulüp Tesisinin Bitirilmemesi Teknik Heyeti Düşündürüyor!

0
55

payas bldspor4İlk etap kampını başarılı bir şekilde tamamlayan 3. Lig temsilcilerimizden Payas Belediyespor 1975 futbol takımı, ikinci etap kampı için Çarşamba günü (yarın) Nevşehir iline gidiyor. Futbolcu kadrosu anlamında takımda her şeyin yolunda gittiğini söyleyen Teknik Direktör Ender Tıraş’ı kulübün tesisinin halen bitirilmemiş olması kara-kara düşündürüyor.

Tesis ve Antrenman Sahası da Bitmedi

Bu sezon profesyonel lige yükselen Payas Belediyespor 1975 kulübünün stadyumunun kriterlere uydurulması için yönetim tarafından çalışmalar sürürken, sahanın en kısa zaman bitirilmesi konusunda taleplerini dile getiren Teknik Direktör Tıraş, maçlarını olabilecek en kısa zamanda kendi saha ve seyircisi önünde oynamak istediklerini her fırsatta dile getiriyordu. Stadyumun yanı sıra, ligin başlamasına yaklaşık bir aylık bir zaman kalmasına karşın futbolcuların kalacak ve antrenman yapacak yerlerinin de halen bitirilmemesi takım için büyük bir handikap gibi gözüküyor. Yeni sezonda hedeflerini yüksek tutan yönetimin bu sese kulak verip, ivedilikle önce tesisleri ardından da sahanın bitirilme işini tamamlaması gerekiyor.

İkinci Etap Kamp Yarın Başlıyor

Öte yandan Bolu’da gerçekleştirdikleri birinci etap kampını değerlendiren Teknik Direktör Tıraş; “İlk kampımız çok iyi geçti! Takım içerisindeki eksiklikleri görme şansı bulduk. Yarında Nevşehir’e giderek, ikin etap kampına başlayacağız. Burada futbolculara teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıracağız” dedi.

Şuanda 27 kişilik bir kadro oluştuğunu da söyleyen Tıraş, “İkinci etap kampında yapılacak çalışmalar ile 2 futbolcu ile yollar ayrılabilir ancak bu henüz netlik kazanmış değildir. Tamamen kamptaki durumları bunu belirleyecek. Ayrıca duruma göre de 1 futbolcu daha takım kadrosuna katabiliriz” diye konuştu. Haber: Zeki KUTLU

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here