Küçük Mucitlerden Büyük İcatlar

0
677

bahçeşehir koleji5İskenderun Bahçeşehir Koleji ortaokul öğrencileri, Prime Mall Alışveriş Merkezi’nde, proje sergisi sundular.

Okul binası içinde, Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nin desteğiyle kurulan Bilim Müzesi’nde, her yaştan çocuğu ‘Nasıl’ ve ‘Niçin’ sorularını sormaya, bilimi anlamaya ve temel prensiplerini kavramaya davet eden Bahçeşehir Koleji öğrencileri, yıl boyunca Fen Teknoloji ve Matematik derslerinde hazırladıkları projeleri sergilediler. 5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencileri, sergiyi gezen ziyaretçilere çalışmaları hakkında ayrıntılı bilgi verdiler.

bahçeşehir koleji6

Konularının uzmanı olan Matematik ve Fen Teknoloji öğretmenleri eşliğinde tüm gün açık kalan sergide, izleyicilerin deney gösterileri ile bilimsel aktivitelerin bir parçası olması sağlandı.

Sergiyi daha önce okulda gezdiği halde, aynı keyif ve gururla bir kez daha gezdiğini ifade eden Bahçeşehir Koleji Müdürü Sefai Server Dik; “Bahçeşehir Koleji; etkin, girişimci, yaratıcı bireyler yetiştirmek üzere tasarlanmış eğitim modelleri ve Yaratıcı Düşünme Atölyeleri, Bilim Müzesi, uygulamalı laboratuar ortamları sayesinde, bilim alanındaki başarılarına her geçen gün bir yenisini eklemektedir. Biz de, küçük mucitleri, geleceğin bilim insanlarını yetiştirmenin sorumluluğuyla hareket ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here