Krosçu Kızlar Türkiye Finaline Göz Dikti!

0
137

ikem koleji23İkem Koleji Türkiye Şampiyonası Grup Elemelerine Hazırlanıyor

İKEM Koleji Kros takımı, Cumartesi günü Adana’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup elemelerine sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Hamit Duman, Adana’dan güzel bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.

Özel İKEM Koleji 2015-2016 eğitim-öğretim dönemi okul sporları Genç Kızlar Atletizm Kategorisinde, 3000 metre kros müsabakalarında Hatay Şampiyonu olarak birincilik kupasını okul müzesine getirmeyi başarmıştı.

16 Ocak 2016 Cumartesi günü Adana’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası grup elemelerine katılmak üzere hazırlıklarını sürdüren İKEM Koleji Kros takımı, bireysel ve takım birinciliği için mücadele edecek.

Hedeflerin büyük olduğunu söyleyen Beden Eğitimi Öğretmeni Antrenör Hamit Duman, 2015 yılına damga vuran kurumun İKEM Koleji olduğunu ve 2016 yılında da başarılarının devam edeceğini ifade etti. Hedeflerinin Türkiye Finalleri olduğunu belirten Duman; “İşimiz zor ama neden olmasın?  Antrenmanlıyız, hazırız, motivasyonumuz tam ve moraller yerinde. İKEM Koleji tam destekle arkamızda! Güzel bir sonuç ile kente döneceğimizi umut ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here