Başsavcı Kurslarla İlgili Yetkililerden Bilgiler Aldı

0
447

denetimli serbestlik2Başsavcı Musa Çatal, Ebru ve İpek Dokumacılığı Kursiyerleriyle Bir Araya Geldi

Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan Sosyal Destek Programı (SODES) tarafından finanse edilen, Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün hazırladığı ve yürütücüsü olduğu, “2015-31-96 no.lu Huzurlu Kadın Huzurlu Toplum” projesinin Kadın Aile Dayanışma ve Hizmet Merkezinde Ebru Sanatı Kursiyerlerini ve İpek Dokumacılığı Kursiyerlerini Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Cumhuriyet Savcısı Atalay Aygeç ve Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli ziyaret etti.

Ziyarette Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal ve Cumhuriyet Savcısı Atalay Aygeç kurs eğitmenleri Turgut Camlı, Yılmaz Harbelioğlu ve kursiyerler ile sohbet etti ve yapılan faaliyetleri yerinde inceledi.

denetimli serbestlik3

Ayrıca Antakya Nedime Keser Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Ahmet Kocaoğlu ile Müdür Yardımcısı Mahir Aslan Cevahir ve Hatay Denetimli Serbestlik Müdürlüğü uzman personellerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Denetimli Serbestlik Müdürü Ahmet Güneyli ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü tarafından Cumhuriyet Başsavcısı Çatal’a kurslarla ilgili bilgi sunuldu.

Bu projeye katılmak isteyen, bilgi almak isteyen kursiyer adaylarının ve gönüllülerin Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğünün Hatay Adalet Sarayının 4. kat 446 no.lu odada bulunan Proje Ofisine başvuru yapabileceği, Hatay Adalet Sarayı 0 326 228 11 77 dahili 4055’i veya 05522013100 no.lu telefonları arayabilecekleri veya hatay.dsm.pro@gmail.com adresine elektronik posta gönderebilecekleri bildirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here