Kritik Maçta Kritik Kararlar

0
129

iskenderunspor 1967-33İskenderunspor 1967, Reyhanlı Belediyespor Maçından Zorda Olsa 1 Puan Çıkardı

Hatay Amatör Küme Süper Liginde mücadele eden İskenderunspor 1967 güçlü rakibi Reyhanlı Belediyespor maçından bir puan çıkartmasını bildi. Turuncu-Mavili ekip, deplasmandan 1-1’lik skorla 1 puan alarak döndü.

Uzun yıllardır Reyhanlı deplasmanlarında sıkıntı yaşayan İskenderun ve Antakya takımları aynı sıkıntıyı bu sezonda yaşamaya başladı. Reyhanlı Belediyespor ile İskenderunspor 1967 arasında oynanan maçta Reyhanlı taraftarına ve yönetimine hiç yakışmayacak davranışlarda bulunuldu.

İskenderunspor 1967 Reyhanlı deplasmanında galibiyet için mücadelesini verirken takımı yedek kulübesinden yönetecek olan hocanın kulübenin dışına çıkmasına bile izin verilmedi. Bazı yöneticiler ise protokolde Turuncu-Mavili takımın yönetim kurulu başkanı ve üyelerine maçı huzurlu izlettirmediler.

Maçın başlamasıyla birlikte rakip kaleye yüklenen ve tek kale oynayan İskenderunspor 1967 ilk yarıyı 0-0 tamamladı. Maçın ikinci yarısında ise kontrolü elinde bulundurmak isteyen ve topla pas oranını arttıran İskenderunspor 1967 65. dakikada Onur’un orta sahadan alıp götürdüğü topu filelerle buluşturması sonucunda 1-0 öne geçti. Bu golün arından ise hem taraftar hem de yönetim baskısı sahanın içine kadar girdi.

Maçın bitmesine saniyeler kale maçın orta hakemi, Kaleci Adem’in içinde bulunduğu bir pozisyonda penaltı noktasına gösterdi. Bu penaltı atışını gole çeviren Reyhanlı ekibi karşılaşmayı 1-1 yaparken, İskenderunspor 1967’nin attığı gol kale çizgisinin içerisinden çıkartılmasına rağmen gol olarak verilmedi ve maç 1-1 sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here