Kötü Sonuçlar İstifa Getirdi!

0
54

İskenderunspor Yönetimi Teknik Direktör Ümit Karan ile Karşılıklı Anlaşarak Yolları Ayırdı

3. Lig 2. Grupta mücadele eden İskenderunspor’da 5. hafta sonunda ardı adına yaşanan puan kayıplarının ardından, yönetim ve teknik heyet karşılıklı anlaşarak yolları ayırdı.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat, geride bıraktıkları maçta takımın iyi gitmediğinin altını çizerek; “Bu başarısızlık için hiçbir şeyin altına sığınmak istemiyoruz. Yeni bir takım kurduk, ne olursa olsun dünkü maçı kazanmamız gerekiyordu, fakat kazanamadık, üzgünüz. Kendi aramızda yaptığımız değerlendirmeler sonunda, Ümit Karan hocamız, bugün itibariyle ekibiyle beraber görevinden istifa etti” dedi.

Yeni Hoca Arayışımız Yok!

Ümit Hocanın sorumluluk alarak, takımın önünü açmak için ekibiyle birlikte istifa ettiğini ifade eden Başkan Hakan Bolat; “Ümit Karan tabi ki benim aile dostum. Ben de bunun üzüntüsünü yaşıyorum ama biz işimize gücümüze bakacağız. Profesyonel bir iş yapıyoruz. Ümit Karan ve ekibine başarılar diliyorum, bundan sonraki hayatında. İskenderun’a geldiği, İskenderunspor’u tanıttığı için kendisine teşekkür ediyorum. Yeni bir hoca arayışına da kesinlikle gitmeyi düşünmüyoruz. Kulübümüzün başında Jan Olde Riekerink gibi bir hocamız var. Kendi içimizde teknik ekip sorununu çözmek istiyoruz” diye konuştu.

Bu arada İskenderunspor Teknik Direktörü Ümit Karan ile birlikte, yardımcıları Halil Akkuş, Memiş Özata ve Güney Kanat’ın da istifa ederek kulüpten ayrıldığı bildirildi.

Karan’dan Büyük İskenderunspor Camiasına…

Bu arada, Teknik Direktörlük görevinden istifa eden Ümit Karan, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında şunları kaydetti:

“Bazen yöneticiler, futbolcular, taraftarlar ve hocalar üzerine düşen görevi hakkıyla yaptığı halde sonuç istediğimiz gibi olmayabilir. Bugün itibari ile Teknik ekip olarak başkanımız Hakan Bey’e istifamızı sunduk. En başta başkanımız olmak üzere, takımda oynayan oynamayan tüm oyunculara, malzemecisinden, aşçısına tüm kulüp personeline, takımlarını desteklemeye gelen taraftarlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum.

İskenderunspor’umuza ve bundan sonra görev alacak teknik ekibe şampiyonluk yolunda canı gönülden başarılar diliyorum. Bu şehir, bu şehirdeki potansiyel ve kapasite, taraftarın coşkusu üst seviyede! Bir futbol şehri olan İskenderun ve İskenderun sporumuzun hak ettiği yerlere geleceğine inancım tamdır. Allah’a emanet olun.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here