Köşe Yazarlarımızdan, Eğitimci Gürcan Özdemir Yaşama Veda Etti

0
357

Gazetemiz yazarlarından Sınıf Öğretmeni Gürcan Özdemir, uzun süredir mücadele ettiği rahatsızlığına yenik düşerek yaşamını yitirdi.

Yüzlerce öğrenci yetiştirmiş, oldukça donanımlı bir eğitim emekçisi olan Özdemir, uzun yıllar eğitim camiasına hizmet etmiş ve kendisini bu yola adamıştı. 3 çocuk babası olan Özdemir, öğrencilerini de kendi evlatları gibi görür, onlara babalık ederdi. Vatana hayırlı pek çok öğrenci yetiştirmiş olan Gürcan Öğretmen, öğrencileri tarafından da çok sevilirdi.

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Gürcan Öğretmenin vefatı eğitim camiasında da büyük üzüntüyle karşılandı.

Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Yunus Emre, Namık Kemal ve 5 Temmuz okullarında yıllarca görev yapan eğitim emekçisi Gürcan Özdemir, İskenderun Çankaya Mezarlığında toprağa verildi. Aile yakınlarının katıldığı ve pandemi kurallarının uygulandığı cenaze töreninde, Cenaze namazının ardından, Merhuz Özdemir’ın naşı gözyaşlarıyla defnedildi.

Biz de İskenderun Gazetesi olarak ailemizin üyesi, ülkemizin için büyük bir değer olan Gürcan Öğretmenimizi kaybetmekten ötürü büyük üzüntü duyuyoruz. Gürcan Özdemir’e Allah’tan rahmet dilerken, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here