FETHİYESPOR: 1 İSKENDERUN FK: 1

0
56

Turuncu-Mavililer deplasmanda avantaj elde ederek kentine mutlu dönüyor…

misli.com 3. Liginde Play-Off müsabakalarında Fethiyespor ile yarı final oynayan Akdeniz temsilcisi İskenderun Futbol Kulübü, Fethiye ilçe stadında yapılan karşılaşmada 1-1 berabere kalarak kentine mutlu dönüyor.

Yasin Kol, Cem Özbay ile Mehmet Akıncık’ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın geliştirdikleri ataklarda gol çıkmayınca 0-0 berabere sonuçlandı.

Müsabakanın ikinci yarısında rakibine oranla daha da güzel futbol sergileyen temsilcimiz İskenderun Futbol Kulübü, müsabakanın 61. dakikasında Abdurrahman Kuyucu’nun golü ile Fethiyespor karşısında 1-0 öne geçti. Kendi evine galibiyetle dönnmeyi arzulayan İskenderun Futbol Kulübü müsabakanın 76. dakikasında Anıl Arıcıoğlu’nun golüne engel olamadı.

Müsabakanın kalan dakikalarında Turuncu Mavili ekip İskenderun Futbol Kulübü rakibi Fethiyespor karşısında baskılı oyununu sürdürmesine rağmen, gol yollarında başarılı olamayınca, mücadele 1-1 berabere sonuçlandı.

Karşılaşmada ev sahibi Fethiyespor’dan Alihan Tunçer ile Cemal Şener, İskenderun Futbol Kulübünde de Recep Metin ile Fadıl Kocaoğlu sarı kart gördü. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here