Korunmaya Muhtaç Çocuklara Karne Hediyesi

0
257

muhtaç çocuklar1Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki çocuklar, karneleriyle dernek binasına gelerek kendileri için düzenlenen etkinlikte hoşça vakit geçirdiler. Karnelerdeki başarı ortalamasının teşekkür ve takdirlerle süslenmesi çocukların anne ve babaları kadar dernek yöneticilerini de mutlu etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği  (ADD) İskenderun Şube Başkanı Ali Akyol ve ADD Gençlik Kolları, Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesindeki 50 genç ve çocuğa kol saati armağan etti.

Karneleri ile birlikte Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği’ne gelen çocuk ve gençlerin karne not bilgileri dernek yöneticileri tarafından kayda alındı. Gelen karnelerin güzel notlarla gelmesini de dernek yöneticileri memnuniyetle karşıladı.

ADD Şube Başkanı Ali Akyol, gençlere hitaben yaptığı konuşmada gençlerin geleceğe güvenle bakması için eğitimin önemine işaret ederek kol saatlerini tek tek armağan ettiler. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı da; “Çocuklarımızın ve gençlerimizin başarısı bizim mutluluğumuz ve emeğimizin boşa gitmediğinin göstergesidir” dedi.

Yörük Çadırında Kahvaltı…

Yörük Çadırı İşletmecisi Garip Şandır da karne hediyesi olarak Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesinde olan gençleri konuk etti.

muhtaç çocuklar2

Kahvaltı sırasında gençlerle sohbet de eden Şandır, gençleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Gençlerle sohbete daha sonra katılan Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş. YK Üyesi Recep Ekinci de çocukluğunun anılarını gençlerle paylaşırken onlara yaşamdan alınacak dersleri de işaret etti.

Gençler pür dikkat Ekinci’yi dinlerken anlattıklarından da ders çıkardılar. Kahvaltı sonrası doğaçlama gelişen bu buluşmadan herkes mutlu ayrılırken gençler “Keşke hiç bitmese’ diye de düşüncelerini ifade ettiler.

Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, dernek kurucu üyesi Serpil Korkmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Dilek Şencan,  Seher Başar, Hande Demirkent, Sevim Şimşek’in de hazır bulunduğu buluşmada Recep Ekinci, gençlerle yine yeni bir buluşmada bir araya geleceğini belirtti.

Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, Yörük Çadırı işletmecisi Garip Şandır’a, Recep Ekinci’ye hitaben “Böyle bir ortamı bizlere hazırladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin deneyimlerinizden ve konukseverliğinizden öğrendiği şeyler oldu” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here