Körfez, Tavşanlı’dan Puanla Döndü

0
73

körfez iskenderunspor8Stat: Dumlupınar

Hakemler: Mustafa Kürşat Filiz**, Alper Uslu**, Mustafa Çevik**

TKİ Tavşanlı Linyitspor: Erhan**, Veli**, Hüseyin*, Musa*, Abdurrahman*, Soner**, Ali Can* (Dk.14 Berat***), Murat Çelik***,  Hüseyin**, (Dk.46.Serhat**), Gökhan** Uğur**

Körfez İskenderunspor: Gökhan**, Mehmet Yeniler**, Ersoy***, Murat Paluli***, Halil***, Mustafa**, Mehmet Öncan****, Emre* (Dk.57. Edim***), Salih***, Yaşar**, (Dk.57 Serbay**), Hamza **, (Dk.57. Murat Kurt***)

Sarı Kartlar: Erhan, Gökhan, Abdurrahman (Tavşanlı Linyitspor),  Mustafa, Emre, Murat Panoli (Körfez İskenderunspor ) 

Goller: Dk. 47  Murat Çelik, Dk. 76 Berat  Genç (Tavşanlı Linyitspor) Dk. 79-84 Mehmet Öncan (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor deplasmanda oynadığı müsabakada TKİ Tavşanlı Linyitspor ile 2-2 berabere kalarak evine 1 puanla döndü. Ev sahibinin gollerini Murat Çelik ile Berat Genç atarken, Körfez İskenderunspor’un gollerini Mehmet Öncan kaydetti.

Bu sezon ligde bekleneni veremeyen Körfez İskenderunspor, dün TKİ Tavşanlı Linyitspor ile karşılaştı. Karşılaşmada iki farklı skor ile geriye düşen temsilcimiz, Mehmet Öncan’ın iki golü ile zorlu deplasmandan 2-2’lik beraberlikle ayrıldı.

Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Karşılıklı gelişen ataklarda her ikim takımda son vuruşları yapamayınca ilk yarı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi, 47. dakikada Murat Çelik’in golü ile öne geçti: 1-0. Skoru eşitlemek adına rakip kaleye yüklenen Körfez İskenderunspor savunmada açık verirken, 76’da sahneye çıkan Berat Genç ev sahibi adına farkı ikiye çıkardı: 2-0.

2 farklı geriye düşen Körfez İskenderunspor, sıklaştırdığı ataklar sonunda 79’da Mehmet Öncan ile farkı bire düşürdü: 2-1. Baskısını daha da arttıran Turuncu-Mavililer 84. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Mehmet Öncan ile beraberliği yakaladı: 2-2.

Körfez İskenderunspor, galibiyet adına geliştirdiği ataklardan sonuç alamayınca, karşılaşma 2-2 beraber tamamlandı ve her iki takımda puanları paylaşmış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here