Körfez Lige 1 Puanla Başladı!

0
93

körfez iskenderunspor6Ligin ilk maçında Fatih Karagümrük ile deplasmanda karşılaşan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, sezona puanla başladı. Gol sesinin çıkmadığı Bayrampaşa Çetin Emeç Stadında Turuncu-Mavililerin oynadığı oyun ise taraftarı ümitlendirdi.

Stat: Bayrampaşa Çetin Emeç

Hakemler: Hasbi Dede**, Sedat Yavanoğlu**, Orhan Türkoğlu**

Fatih Karagümrük: Yavuz**, Anıl**, Erdinç**, Nihat*, Halil*, Recep* (Dk. 62 Serdar*), Tayfun* (Dk. 57 Ali Kuçik*), Mertcan**, Şahin**, Kaan* (Dk. 73 Alp Eren**), Bahri**

Körfez İskenderunspor: Kadir***, Mehmet Yeniler***, Halil İbrahim***, Mustafa Serkan Demirel***, Hamza***, Mehmet Öncan**, Serbay** (Dk. 60 Gökhan**), Murat***, İbrahim** (Dk. 76 Emre**), Semih**, Enes** (Dk. 46 Ömer**)

Sarı kartlar: Nihat, Halil, Ali Kuçik (Fatih Karagümrük), Mehmet Öncan, Murat, Gökhan (Körfez İskenderunspor)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta, geçtiğimiz hafta sonu Fatih Karagümrük deplasmanında ligin ilk maçına çıkan temsilcimiz Körfez İskenderunspor, rakibi ile yenişemedi. Körfez İskenderunspor, karşılaşmada gol bulamamasına karşın, ortaya koyduğu futbol il gelecek haftalar için ümit verdi.

Yeni oluşan genç kadrosu ile ligin ilk maçında İstanbul deplasmanında Fatih Karagümrük ile karşılaşan Turuncu-Mavili ekibimiz Körfez İskenderunspor, zorlu 90 dakikanın ardından sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Lige deplasmanda alınan 1 puan ile başlamanın iyi bir sonuç olduğunu ifade eden Körfez İskenderunspor Teknik Direktörü Mehmet Hünkaroğlu; “Takım oyuncularımızın güçlü rakipleri karşısında ortaya koyduğu güzel futbol, gelecek haftalar için bizleri ümitlendirdi. Fatih Karagümrük gibi zor bir deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için ayrıca mutluyuz. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız” diye konuştu.

Zorlu deplasmanda ev sahibi Fatih Karagümrük’ün geliştirdiği ataklar karşısında Körfez İskenderunspor’un defans elamanları ve Kaleci Kadir göz doldurdu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here