Körfez İskenderunspor’dan Vali Topaca’ya Ziyaret

0
36

körfez iskenderunspor14Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Turuncu-Mavili ekibimiz Körfez İskenderunspor Başkanı Kazım Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce Hatay Valililiğine atanan Vali Ercan Topaca’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ligin son haftalarında iyi bir çıkış yakalayan ve geçtiğimiz hafta sonunda Turgutlu 7 Eylül stadında güçlü rakibi Turgutluspor’u 3-2 yenerek kentte üç puan ile dönen Körfez İskenderunspor’un bu galibiyeti kentte sevinç yaşatırken, bir süre önce Kocaeli Valiliğinden Hatay Valiliğine atanan Ercan Topaca’yı ziyaret eden Kulüp Başkanı Kazım Aydın ve yönetim kurulu üyeleri, galibiyet coşkusunu Vali Topaca ile paylaştılar.

Başkan Aydın ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Vali Topaca’ya  görevinde başarılar dileyerek, 31 numaralı Turuncu-Mavili formayı hediye ettiler.  Hatay Valisi Ercan Topaca’da bu jestten dolayı  Körfez İskenderunspor kulüp yönetimi ve tüm futbolculara teşekkür ederek başarılar diledi.

Asbaşkanı Tufan; “Serimiz Devam Edecek”

Öte yandan Körfez İskenderunspor’un son üç karşılaşmada elde ettiği 3 galibiyet kentte sevinçle karşılanırken, Asbaşkan Bekir Tufan toparlanma sürecine girince iyi mücadele etmeye başladıklarını ve galibiyet serisinin devam edeceğini kaydetti.

Sezon öncesinde kurulan genç bir kadroyla yola çıktıklarını kaydeden Tufan; “Ligin ilk haftalarında güzel futbol sergilememize rağmen bir türlü istenilen sonuçları alamıyorduk. Daha sonra aldığımız bazı önlemler sonucunda başarılar ardı ardına gelmeye başladı. Son 3 karşılaşmada aldığımız üç galibiyet camiamızda sevinçle karşılanırken, puan cetvelinin üst sıralarına doğru tırmanmaya başladık.  Bundan sonraki karşılaşmalarda taraftarlarımızın desteğiyle galibiyet serimiz devam edecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here