Bahçeşehir Öğrencileri Ata’sını Andı

0
84

bahçeşehir koleji7İskenderun Bahçeşehir Koleji, 10 Kasım’da düzenlediği Atatürk’ü anma etkinlikleriyle, Ata’nın izinden giden gençler yetiştirdiklerini bir kez daha kanıtladı.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin hazırlayıp sahneye koyduğu iki ayrı etkinlik, gün boyu okul bünyesinde 10 Kasım ruhunun yaşanmasını sağladı.

Sabah saat 9’u 5 geçe saygı duruşuyla başlayan gün, ilkokul öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu programla devam etti. 2. ve 3. sınıf öğrencilerinden oluşan koronun söylediği şarkılardan sonra şiirler okundu. Drama kulübünün sahneye koyduğu ‘Hepimiz Atatürk’üz’ temalı sunumu izleyen veliler gözyaşlarını tutamadı. 4 yaş sınıfından bir öğrencinin okuduğu şiirin ardından 3 yaş grubu Yeşil sınıf öğrencileri Atam şiirini seslendirirken hem salondan büyük alkış aldılar hem de izleyenlerin göğsünü gururla doldurdular.

bahçeşehir koleji8

Öğle yemeğinin ardından ortaokul öğrencilerinin hazırladığı anma etkinliği için İskenderun Bahçeşehir Koleji öğretmen ve öğrencileri bir kez daha Konferans Salonu’nda yerlerini aldı. 7/B sınıfı öğrencilerinin seslendirdiği oratoryo başlı başına Atatürk gençliğinin Atasının ardından dimdik duruşunu gösteren bir nitelikteyken, aralara serpiştirilen şarkılar ve vals gösterisi, Atatürk’ün kendilerine bıraktığı çağdaş Cumhuriyeti korumak ve ileri götürmekte, Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin üzerlerine düşeni fazlasıyla yapacağını bir kez daha göstermiş oldu.

Programın sonunda sahneye gelen okul korusunun ardından mikrofona gelen İskenderun Bahçeşehir Koleji Müdürü Sefai Server Dik, böyle duygulu ve etkili etkinliklerden sonra sadece emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür edeceğini söyledi ve Atatürk’ün izinden giden gençleri yetiştirmekle gurur duyduklarını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here