Körfez İskenderunspor’da Teknik Patron Ender Traş Oldu!

0
662

körfez iskenderunspor55Spor Toto 3. Lig 3. Gruptaki temsilcimiz Körfez İskenderunspor’da Ramazan Silin’in istifasının ardından boşalan Teknik Direktörlüğe Ender Traş getirildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Yaptığımız görüşmelerin ardından Ender Traş ile anlaştık. Başarılı ve Genç Teknik Adam Ender Traş takımla birlikte çalışmaya başladı” dedi.

Çiçeği burnunda Teknik Direktör Ender Traş, yaptığı anlaşmanın ardından takımın yaptığı ilk antrenmana katıldı. Futbolcularla tanışan Traş, daha sonra takıma ilk çalışmasını yaptırdı. Taraftarlar adına Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış, Teknik Direktör Ender Traş’a destek sözü verdiler.

körfez iskenderunspor56

İskenderun 5 Temmuz Stadında yapılan idman öncesinde yeni Teknik Direktör Ender Traş ve yardımcıları, yönetim kurulu adına Özcan Özdemir tarafından futbolcularla tanıştırıldı. Teknik Direktör Ender Traş’ın yardımcılıklarını Savaş Bahadır, Mahsun Eren ile Ayhan Yakar yapacak.

Antrenmanı yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra taraftarlar adına Amigolar Nihat Demircan ile Metin Bağış’ta izledi. Amigolar Teknik Direktör Ender Traş’a destek sözü verdiler.

körfez iskenderunspor57

Yapılan çalışmada açıklamalarda bulunan Körfez İskenderunspor’un Teknik Direktörü Ender Traş; “Hiç bir koşul öne sürmeden, memleketimizin takımı Körfez İskenderunspor’u daha iyi yerlere getirmek için geldik. Takımımızı bu düştüğü zor durumdan el birliğiyle kurtarmak için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmelerini bekliyoruz. Turuncu-Mavili renklere gönül veren tüm taraftarlarımızın bundan sonra daha da fazla desteklerini beklemekteyiz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here