İkem Koleji Atletizmde Birinci!

0
438

ikem koleji7İkem Koleji 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında yapılan “Cumhuriyet Kupası” Kros müsabakalarında genç kızlarda ve genç erkeklerde birinciliği kimseye bırakmadı.

Genç Kızlarda takım birinciliği ve genç kızlarda bireyselde birincilik, ikincilik, üçüncülük; Genç Erkeklerde takım üçüncülüğü ve genç erkeklerde bireyselde birincilik ve üçüncülük madalya ve kupalarını okul müzelerine kazandırdılar.

ikem koleji8

İkem Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Hamit Duman konuyla ilgili olarak; “Hiçbir başarı tesadüf değildir. Düzenli ve prensipli çalışarak doğru öğrenciyi doğru branşa kanalize edip desteğinizi esirgemediğiniz takdirde başarı kaçınılmaz olur. Hedeflerimiz arasında artık kros müsabakalarında Türkiye Şampiyonası da var!  Desteklerinden ötürü başta kurucumuz Levent Hakkı Yılmaz olmak üzere, okul müdürlerimiz ve müdür yardımcılarımız ve tüm Özel İkem Koleji çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim” diye konuştu.

ikem koleji9

Basketbol Birinciliği de İkem Kolejinin!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında gerçekleşen Cumhuriyet Kupası müsabakalarında İkem Koleji Erkek Basketbol takımı da final maçında Cumhuriyet Anadolu Lisesini 66-55 gibi bir skorla yenerek İskenderun Şampiyonu oldu. 2015-2016 sezonunda hiç maç kaybetmeden yoluna devam eden İkem Koleji Erkek Basketbol takımımı böylelikle bir şampiyonluğu da okula kazandırmış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here