Körfez İskenderunspor’da İki Transfer

0
49

körfez iskenderunspor1Bu hafta sonu 2014-2015 futbol sezonun ilk maçına çıkacak olan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor, takım kadrosuna iki takviye daha yaptı. Turuncu-Mavililer, gol yollarında daha etkili olmak adına Cemal Deliktaş ve Gökhan Kılınç’ı renklerine bağladı.

Gücüne güç katmaya devam eden Körfez İskenderunspor, bu hafta sonu ligin ilk maçında Fatih Karagümrük spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Turuncu-Mavili ekibimiz, Serbay Yağız’ın ardından takımda eksikliği hissedilen bölgeye iki futbolcuyu daha transfer etti.

Gerçekleştirilen transferler hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Yeni sezon öncesi lig uzun bir maraton olduğu için kadromuzu geniş tuttuk. Geçmiş yıllara oranla  bütçemize göre genç ve çok koşan bir ekip kurduk. Daha önce 11 futbolcuyu renklerimize bağladık. Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda dün de Bayrampaşa’dan forvet mevkiinde görev yapan  26 yaşındaki Gökhan Kılınç ile Elazığ Belediyespor’lu forvet oyuncusu 22 yaşındaki Cemal Deliktaş’ı da  transfer ettik. 2014-2015 futbol sezonu tüm takımlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here