Körfez İskenderunspor’da 10 İmza

0
60

körfez iskenderunspor40Yeni sezon hazırlıklarını Ankara’da sürdüren Spor Toto 2. Lig temsilcimiz Körfez İskenderunspor, hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu öncülüğünde yoğun bir tempo eşliğinde sürdürüyor. Takımda eksikliği hissedilen bölgelere de takviyeler yapan Körfez İskenderunspor, kampa davet ettiği 10 futbolcuyu renklerine bağladı.

Bu ayın sonunda başlayacak olan 2014-2015 sezonu için tempolu bir şekilde kamp çalışmalarını sürdüren Körfez İskenderunspor’un Teknik Direktörü Hünkaroğlu, bir yandan kafasındaki sistemi takımdaki oyunculara aktarmaya çalışırken, diğer yandan da eksiklik gördüğü bölgeleri de yeni transferlerle gidermeye çalışıyor.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Kazım Aydın; “Kızılcahamam tesislerindeki kamp çalışmalarımız teknik heyet ve bizlerin istediği şekilde devam etmektedir. Arkadaşlarımızın kısa zaman içerisinde bir birleriyle kaynaşmaları bizleri sevindirmektedir. Transferlere de hız verdik. Bir kısmını daha önce tanıdığımız ve bazılarını da geçen yıldan bu yana yakın takibe aldığımız 10 futbolcuyu renklerimize bağladık. Daha ligin başlamasına 3 hafta var. Gerek gördüğümüz mevkilere daha da takviye de yapabiliriz” dedi.

Turuncu-Mavili ekibimize yeni katılan futbolcular şu isimlerden oluşuyor; Mehmet Öncan (Tokatspor), Murat Kurt (Payas Belediyespor), İbrahim Sürücü (Sivasspor), Semih Beyaz, M. Kemal Küçük (Hatayspor), Hilmi Can (Balıkesirspor), Serdar Bider (Kocaeli Körfez), Enes Bilgiç (Balıkesirspor), Yaşar Yılmaz (Kayseri Şekerspor), Yunus Emre Eserdi (Denizli Belediyespor).

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here