Körfez İskenderunspor’a 1461 Trabzon Maçı Öncesinde Baklavalı Moral Desteği

0
146

körfez iskenderunspor16Geçen yıl, Galatasaray’ı Türkiye Kupasından eleyen 1461 Trabzonspor’u 5 Temmuz Stadında yarın ağırlayacak olan Körfez İskenderunspor’a bir moral desteği de Turuncu-Mavili renklere gönül veren taraftarlardan geldi. Dünkü antrenmana gelen taraftarlar, önemli maç öncesi futbolculara baklava ikram etti.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubu temsilcimiz Körfez İskenderunspor’a yarın sahasında saat 13.30’da konuk edeceği 1461 Trabzonspor maçı öncesi moral desteği devam ediyor. Son üç karşılaşmada 3 galibiyet alarak 9 puan toplayan temsilcimize, sahasında oynayacağı 1461 Trabzon maçı öncesinde taraftarlardan da büyük destek geldi. Dünkü antrenmanı izleyen Turuncu-Mavili renklere gönül veren Kızıl Körfez Taraftar Grubu, futbolculara baklava ikram etti.

Yapılan idmanı bir süre izleyen ve tezahüratta bulunan taraftarlar, son haftalarda alınan başarılı sonuçların devam etmesi temennisinde bulunarak; “Bizler, her zaman, her maçta olduğu gibi 1461 Trabzon maçında da sizleri yalnız bırakmayacağız ve yanınızda olacağız” dediler.

körfez iskenderunspor17

Alt Yapıdan Sporcu Yetişmeye Devam Ediyor

Öte yandan, Körfez İskenderunspor alt yapıdan yetişen genç ve yetenekli futbolcuları bünyesine takviye etmeye devam ediyor. Teknik Direktörü Mehmet Hünkaroğlu, 1461 Trabzon karşılaşmasının öncesinde alt yapıda yetişen ve yaşları 16-18 arasında değişen Batuhan Kara, Hasan Yıldız, Hakan Kaya ile Bahtiyar Yıldız’ı A takımı antrenman kadrosuna çağırdı.

Bu genç futbolcuların devre arasında Körfez İskenderunspor’da profesyonelliğe imza atacakları da öğrenilirken, Turuncu-Mavili ekip daha önce de alt yapıdan yetişen Suphi Dağ, İlker Dağ, Ömer Gür ile Hamza Gür’ü de profesyonel imza attırarak A kadroya almıştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here