İskenderun Belediyespor Gözcüler’i de Mağlup Etti

0
262

iskenderun bldspor11Hatay Amatör Küme Süper Liginde, İskenderun Belediyespor fırtınası devam ediyor. Ligin 5. haftasında da sahadan galibiyetle ayrılan Turuncu-Mavili ekip zirveyi bırakmıyor. 5 Temmuz Stadında oynanan maçta İskenderun Belediyespor rakibi Gözcülerspor’u her iki yarıda attığı gollerle 4-2 yenerek haftayı yine 3 puanla kapattı. Temsilcimizin gollerini 32. dakikada Ömer Şimşek, 39. dakikada Hakan Tümkaya, 73. dakikada Hakan Derin ve 86. dakikada Kerim attı.

Bu sonuçla İskenderun Belediyespor 12 puanla grupta birinci sırada yer alırken, Sümerspor 12 puanla ikinci, Defnespor 10 puanla 3 sırada yer aldı.

Maç sonunda konuşan Teknik Direktör Mehmet Kurt, çok kaliteli ve karakterli futbolculardan kurulu bir takım olduklarını beyan ederek; “Her hafta daha iyi oynuyoruz. Amacımız iyi futbol oynamak ve şehrin gençlerine yeni bir futbol kapısı aralamak. Bunun gayreti içerisindeyiz. Galibiyetten dolayı tüm futbolcularımı kutluyorum” dedi.

Öte yandan, ligin ilk haftasında oynanan İskenderun Belediyespor ile Belen Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle TFF kararını verdi. Verilen karara göre her iki takımda hükmen mağlup sayıldı. Alınan bu karar spor kamuoyunda hayretle karşılandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here