Körfez İskenderunspor ‘Of’ Çekti

0
122

körfez iskenderunspor6Sezon başından bu yana galibiyete hasret olan Körfez İskenderunspor, sahasında Ofspor’u konuk etti. Karşılaşmanın her iki yarısında da kalesinde gördüğü gollerle rakibine 5-2 yenilen Mavi-Turunculu ekibin kötü gidişi büyük sıkıntı yaratıyor.

Mücadeleye kötü bir futbol ortaya koyarak başlayan Körfez İskenderunspor, karşılaşmanın 14. dakikasında Ofspor’lu Koray Kurt’un golüne engel olamadı: 0-1. Bu golden sonra Körfez İskenderunspor kalesine daha etkili bir şekilde gelen Ofspor, aradığı ikinci golü de karşılaşmanın 39. dakikasında Ercan Şahin ile buldu, fark ikiye çıktı: 0-2. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da skorunu belirleyen gol oldu.

Ofspor Gol Oldu Yağdı…

İkinci yarıda skoru eşitleme ve hatta galibiyeti yakalama adına daha agresif bir futbol oynaması beklenen Körfez İskenderunspor, ikinci 45 dakikaya gole başladı. 51. dakikada Hamza Gür ile farkı 1’e düşürdü: 1-2. Ancak ikinci golü bir türlü bulamayan Körfez İskenderunspor, 66’da ilk golün sahibi Koray Kurt’un ikinci golüne engel olamadı ve fark yeniden 2’ye çıktı: 1-3.

Karşılaşmanın 72. dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Koray Kurt, kendisinin üçüncü, takımının da dördüncü golünü attı: 1-4. farkı yakalamasına karşın ataklarını azaltmayan konuk ekip Ofspor, karşılaşmanın 74. dakikasında bu kez Muhammet Emre Kalkan ile sonuca gitti: 1-5.

Karşılaşmanın son saniyelerinde Körfez İskenderunspor’dan Emre Gümüşkaya’nın attığı gol ancak skoru belirledi ve maç konuk ekip Ofspor’un 5-2’lik üstünlüğü ile son buldu.

Yönetime Tepkiler Artabilir

Sahadan farklı bir yenilgi ile ayrılan Körfez İskenderunspor’da, bu hezimetin nedenleri araştırılırken, takımın başındaki isim olan Mehmet Hünkaroğlu’nun takıma katkısı yeniden tartışılmaya başlandı. Sezon öncesinde başarılı olamayacağı yüksek sesle dile getirilmesine karşın, Hünkaroğlu’nu takımın başına getiren Körfez İskenderunspor yönetimine de tepkiler artabilir.

Teknik Direktör Hünkaroğlu’nun önderliğindeki Körfez İskenderunspor, yeni sezonda ligde yaptığı 6 karşılaşmada 3 beraberlik 3’te mağlubiyet aldı. Mavi-Turunculu ekip 6 maçlık periyot sonunda sadece 3 puan toplayabildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here