3. Hatay Hoşgörü Cup Çarşamba Günü Başlıyor

0
81

hoşgörü cup1Geleneksel haline getirilen ve bu yıl 3’ncüsü yapılacak olan “Hatay Hoşgörü Cup” Basketbol turnuvası, 15 Ekim Çarşamba günü Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde (TKBL) mücadele eden 4 takımın katılımı ile yapılacak. Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bu turnuva ile takımlar yeni sezon öncesi eksikliklerini görebilme şansı da bulabilecekler.

Yeni sezon öncesinde takımların eksikliklerini görebileceği ve kendilerini değerlendirebileceği turnuvaya TKBL’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyespor, Ormanspor, Edirne Belediyespor bayan basketbol takımları katılıyor.

Sezona topuk yaylası kamp tesislerindeki antrenman ve hazırlık maçlarıyla başlayan meleklerimiz, yaptığı hazırlık maçlarındaki başarısıyla Süper Ligde ve Türkiye Kupasında başarılı olacağının sinyallerini verdi.

Hatay Büyükşehir Belediyespor Genel Menajeri Nurettin Bilmez, sezon başlangıcından bu yana takımın kurulması ve her türlü desteğin verilmesinde büyük katkıları olan Kulüp Onursal Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ile Kulüp Başkanı Serdar Güven’e teşekkür ederek, hedeflerinin bu sezon TKBL’de en azından play-off’lar ve Türkiye Kupasında 8’li finallere kalmak ve olduğunu açıkladı.

Turnuvanın ilk günü 15 Ekim Çarşamba saat 16.00’da Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Ormanspor maçıyla başlayacak 3. Hatay Hoşgörü Cup turnuvasının maç fikstürü şu şekilde oldu;

15.10.2014 Çarşamba: Antakya Kapalı Spor Salonu

16.00-Mersin Bşb Spor & Ormanspor

18.00-Hatay Bşb Spor & Edirne Bld. Edirne Spor

16.10.2014 Perşembe: Antakya Kapalı Spor Salonu

16.00- Mersin Bşb Spor & Edirne Bld. Edirne Spor

18.00-Hatay Bşb Spor & Ormanspor

17.10.2014 Cuma: Antakya Kapalı Spor Salonu

14.00- Ormanspor & Edirne Bld. Edirne Spor

16.00- Mersin Bşb Spor & Hatay Bşb Spor

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here