Körfez İskenderunspor Avantaj Peşinde!

0
115

körfez iskenderunspor14Körfez ekibi Cumartesi günü deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak, hafta içi mesaisinde ise Çarşamba günü TKİ Tavşanlı Linyitspor’u sahasında ağırlayacak. Ofspor’a yaklaşmak adına galip gelmek için sahaya çıkacak olan Körfez, Çarşamba günü Linyitspor mücadelesinden de galip çıkarak büyük bir avantaj yakalamak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta, 25. hafta sonunda topladığı 24 puanla 17. sırada yer alan Körfez İskenderunspor 5 gün içinde 2 kritik maça çıkacak. Körfez ekibi Cumartesi günü deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak, hafta içi mesaisinde ise Çarşamba günü TKİ Tavşanlı Linyitspor’u sahasında ağırlayacak. Aldığı istikrarsız sonuçların ardından ligin dibinden bir türlü çıkamayan Mavi-Turunculu ekip bu iki maç için oldukça iddialı hazırlanıyor.

Kentimizin 2. Lig temsilcisi Körfez İskenderunspor, üst üste galibiyetler elde ederek alt sıralardan oldukça çabuk uzaklaşmak hedefi ile ikinci yarıya iddialı başladı. Ancak alınan istikrarsız sonuçlar körfez ekibinin alt sıralardan kurtulmasına yetmedi. İki haftadır sahadan beraberlikle ayrılan Turuncu-Mavilileri, bu periyotta ise zorlu iki maç bekliyor.

Cumartesi günü Trabzon Of deplasmanına gidecek olan Körfez İskenderunspor, bu kritik maçın hemen ardından Çarşamba günü ise sahasında TKİ Tavşanlı Linyitspor’u ağırlayacak.

Ligde 28 puanla 13. sırada bulunan rakip Ofspor’a yaklaşmak adına galip gelmek için sahaya çıkacak olan Körfez, Çarşamba günü de sahasında ağırlayacağı Linyitspor mücadelesinden de galip çıkarak büyük bir avantaj yakalamak istiyor.

İlk olarak Ofspor maçını düşündüklerini kaydeden Teknik Direktör Ramazan Silin, Trabzon deplasmanından gelip geldikleri takdirde büyük avantaj elde edeceklerini belirterek; “Cumartesi alacağımız 3 puan Tavşanlı Linyitspor maçı için bize büyük moral olacaktır. Tavşanlı ekibini de sahamızda mağlup edersek büyük avantaj yakalarız. Seri galibiyetler elde etmek için çok çalışıyoruz” diye konuştu.

Ofspor A.Ş.-Körfez İskenderunspor maçı 21 Şubat 2015 Cumartesi günü saat 13.00’da, Körfez İskenderunspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı da 25 Şubat 2015 Çarşamba dünü saat 13.30’da oynanacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here