Hatayspor Gümüşhane’ye Patladı

0
111

hatayspor8Stat: Atatürk

Hakemler: Serkan Ergün**, Önder Çalış**, M.Cüneyd Çalışkan**

Hatayspor: Polat***, Doğan**, (Dk.81 Özgür*), Halil Zeybek**, (Dk.82 Emin*), Ömer**, İbrahim***, Semavi**, (Dk.62 Erol**), Emre**, Necdet**, Cihan***, Halil Karataş**, Murat Türkkan***

Gümüşhanespor: Hasan*, Salih*, Bilal**, (Dk.57 Ali*), Tekin**, Hakan*, Yusuf**, Süleyman*, (Dk.74 Göksel*), Fatih*, Taner**, (Dk.46 Muhittin*), Fırat**, Ardahan**

Goller: Dk.48 Cihan, Dk.54 Murat Türkkan, Dk.77 İbrahim (Hatayspor)

Sarı Kartlar: Doğan, Necdet, Halil Zeybek (Hatayspor), Taner, Ali (Gümüşhane)

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta zirve mücadelesi yapan Hatayspor, kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği Gümüşhanespor’u 3-0 mağlup etti. Hatayspor’un gollerini 47. dakikada Cihan, 54. dakikada Murat Türkan ve 78. dakikada İbrahim Taylan attı.

Yoğun yağmur altında oynanan, her geçen dakika ağırlaşan bir zeminde oynanan müsabakada her şeyini ortaya koyan Bordo-Beyazlılar sahadan 3 puanla ayrılarak bir anlamda Göztepe mağlubiyetini de unutturdu.

Karşılaşmaya iyi başlayamayan Hatayspor rakibi karşısında özellikle ilk yarıda gol pozisyonu bulmakta zorlandı. 10. dakikada defanstan seken topla kaleci Hasan ile baş başa kalan Cihan topa vurmakta gecikince Hatayspor bir golden oldu. 40. dakikada bu kez İbrahim golü kaçıran isim oldu. Ceza alanı içerisinde topla buluşan İbrahim topu kaleye vurmak yerine geriye çıkarınca mutlak gol pozisyonu da kaçmış oldu.

hatayspor9

Goller İkinci Yarıda Atıldı

İlk yarıda bordo formayla mücadele eden Hatayspor ikinci yarıya beyaz formayla başladı ve ilk geliştirdiği atakta golü buldu. 48. dakikada Cihan’ın düşürülmesinden kazanılan serbest vuruşu yine Cihan kullandı. Mükemmel bir vuruşla topu filelerle buluşturan Cihan takımını öne geçirdi: 1-0. 54. dakikada ise Murat Türkkan attığı golle takımını iki farklı üstünlüğe taşıdı: 2-0.

Balçık tarlasına dönen Atatürk stadının zeminine rağmen ataklarını sıklaştıran Hatayspor farkı arttırmak için rakibinin üzerine yüklendi. 77. dakikada ceza alanı içerisinde topla buluşan İbrahim, mükemmel bir vuruşla takımını rahatlattı: 3-0. Bu dakikadan itibaren karşılaşmada başka gol olmayınca Hatayspor sahadan 3 puanla ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here