Körfez Bugün Sahaya Çıkacak!

0
79

spor-program2Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor bugün Ofspor ile karşılaşacak. Hafta boyunca Teknik Direktör Ramazan Silin idaresinde hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren körfez ekibi, maçın yapılacağı Of İlçe Stadyumunda son bir çalışma yaparak hazırlıklarını tamamladı. 21 Şubat Cumartesi günü (bugün) Of İlçe Stadyumunda oynanacak olan maça Kırmızı-Lacivertliler galibiyet parolasıyla çıkacaklar.

Gümüşhanespor’u farklı yenerek moral kazanan Kırmızı Gruptaki temsilcimiz Hatayspor ise Pazar günü (yarın) oynayacağı Kırklarelispor maçına mutlak galibiyet hedefiyle gidiyor. Son maçta Gümüşhanespor’u 3-0 yenerek ilk beş için avantaj sağlayan Bordo-Beyazlılar, deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor maçı hazırlıklarını tamamladı. Teknik Direktör Ahmet Taşyürek idaresinde mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak olan Hatayspor’lu futbolcular 3 puanla döneceklerine inanıyor. Hatayspor kafilesi, bugün sabah uçağıyla önce İstanbul’a oradan da konaklayacağı Lüleburgaz’a geçecek.

Üçüncü Ligdeki temsilcilerimiz de puan mücadelelerini yarın yapacaklar. Çorum Belediyespor’a konuk olacak olan Kırıkhanspor’da hedef Çorum deplasmanından galip gelerek kente 3 puanla dönmek. Son zamanlarda istikrarsız bir görüntü sergileyen Kırıkhan ekibi, seri galibiyetlerle taraftarını sevindirmek istiyor.

Geçtiğimiz haftayı puansız kapatan Payas Belediyespor 1975 ise Yeşil Bursa A.Ş.’yi konuk edecek. Yine 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak olan Mavi-Beyazlılar alacakları galibiyetle geçen haftaki kayıpların telafisini yapmak istiyor.

Orhangazispor deplasmanında puan arayacak olan Erzin Belediyespor ise tüm haftayı mutlu geçiren takım oldu. Sahasına kavuşan ve sahasındaki ilk maçından galibiyetle ayrılan Erzin ekibi, bu moralle Orhangazispor maçından da puan veya puanlar almak niyetinde! İşte haftanın programı: è

Ofspor A.Ş.-Körfez İskenderunspor

21 Şubat 2015 Cumartesi Saat: 1300

Of İlçe Stadı

Hasan Avcı, Fırat Zengin, Emir Eray Eyisoy

Kırklarelispor-Hatayspor

22 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.00

Lüleburgaz 8 Kasım

Fahri Var, Gürcan Çalışkan, Abdurrahman Duman

Çorum Belediyespor-Kırıkhanspor

22 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.00

Dr.Turhan Kılıççıoğlu

Cihat Çelikdağ, Kemal Şafak, Erhan Gündoğdu

Payas Belediyespor 1975-Yeşil Bursa A.Ş.

22 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.00

Payas İlçe Stadı

Evren Atış, İsmail Taygun Tasalı, İdris Albayrak

Orhangazispor-Erzin Belediyespor

22 Şubat 2015 Pazar Saat: 13.00

Orhangazi İlçe

Lütfullah Aslan, Engin Gökçe, Recep Ekin

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here