Körfez, Beylerbeyi’ne Puan Kaptırdı

0
117

körfez iskenderunspor41Spor Toto 3. Lig 3. Grup temsilcimiz Körfez İskenderunspor hafta sonu sahasında ağırladığı Beylerbeyispor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın skorunu ilk yarıda gelen goller belirledi.

Hafta arasında Süper Lig ekibi Eskişehirspor ile kupa mücadelesi yapan Turuncu-Mavili ekip, Körfez İskenderunspor Eskişehir dönüşü Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadında Beylerbeyi’ni ağırladı. İlk yarım saati oldukça çekişmeli geçen maçın 35. dakikasında konuk ekip Beylerbeyi Erhan Göç ile öne geçti. 43. dakikada ise sahneye çıkan Ercan Güneri eşitliği sağladı. Bu gol aynı zamanda ilk yarının da sonucunu belirledi.

İkinci yarıya taraftarın desteği ile daha atak başlayan Körfez İskenderunspor bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. 60. dakikada Serkan, 67. dakikada da Soner’i sahaya süren Körfez ekibi, ataklarını sıklaştırsa da aradığı galibiyet golünü atamadı. Konuk Beylerbeyi de cılız geliştirdiği ataklardan gol çıkaramayınca karşılaşama ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.

Hasan Kılıçarslan, Kenan Sevinç ve Şeyhmus Baysal hakem üçlüsünün yönettiği maçta taraflar puanları paylaşırken, Körfez İskenderunspor puanını 5’e çıkartarak 15. sırada kendisine yer buldu. Rakip Beylerbeyi ise 8 puanla 7. sıradaki yerini korudu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here