Konya’ya Atanan Başsavcıdan Vali Lekesiz’e Veda Ziyareti

0
87

başsavcı ziyaret1Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Kararnamesi ile Konya’ya tayini çıkan Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’e veda ziyaretinde bulundu.

Vali Lekesiz,  Başsavcıya yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, Başsavcı Tezcan’ın ilimiz genelinde kurumlarımızla ve tüm Hataylılarla güçlü bir iletişim ve işbirliği anlayışı içerisinde başarılı bir görev icra ettiğini, görev süresince hukukun üstünlüğü ilkesi çerçevesinde hareket ettiğini ifade ederek; “Halkımıza verdiği hizmetlerden dolayı Sayın Başsavcımıza, görevini ifa ederken ona destek olan eşi hanımefendiye, çocuklarına ve ailesine içtenlikle teşekkür eder, yeni görevinin hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan ise, Hatay’da yaklaşık iki yıldır görev yaptığını ve yoğun bir il olsa da kurum ve kuruluşlarımızla oldukça sıcak ve koordineli bir görev süreci yaşadıklarını ifade ederek, bu süreçte manevi desteğini daima yanında hissettiği Vali Lekesiz’e teşekkür etti. Vali Lekesiz, ziyaretin anısına Başsavcı Tezcan’a ilimize özgü ipekten yapılmış tablo hediye etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here