Kızılcahamam’ı Devirme Hesapları

0
211

Geçtiğimiz hafta ligin son sıralarında yer alan Denizli Belediyespor’a yenilen İskenderun Demir Çelikspor, hafta sonu evinde oynayacağı zorlu Kızılcahamamspor karşılaşmasından galip gelerek moral depolamak istiyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz İskenderun Demir Çelikspor’un futbolcuları Teknik Direktör Haluk Bulgurlu öncülüğünde İSDEMİR tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Takımda geçen haftaki yenilgi nedeni ile morallerin bozuk olduğu gözden kaçmadı. Takıma moral aşılamayan çalışan Teknik Direktör Haluk Bulgurlu; “Denizli deplasmanından beklenmedik bir mağlubiyet aldık ama biz o maçtan ders çıkarıp, artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Pazar günü evimizde bizim bir üstümüzde bulunan ligin güçlü ekiplerinden Kızılcahamamspor, maçı var. Bütün konsantremizi bu maça verdik. Takım oyuncularını bu maça adapte ediyoruz. Hedefimiz rakibimizi evine eli boş gönderip, lig sıralamasında bir üste çıkmak istiyoruz. Takımımız bunu başarabilecek güce ve yeteneğe sahiptir. Bu önemli karşılaşmada taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayıp, sahadaki yerlerini almalarını istiyoruz” dedi.

Ligde 21 puanla 4. sırasında bulunan Kızılcahamamspor’u, ligde topladığı 19 puanla 5. sırasında yer alan Kırmızı-Lacivertli ekibimiz İskenderun Demir Çelikspor takip ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here