Kickboks Milli Takımına, Kırıkhan’dan 13 Sporcu!

0
483

Ankara Gölbaşı Spor Salonunda yapılan Türkiye Kickboks Şampiyonasına Kırıkhan’ı temsilen katılan 14 sporcudan 13’ü başarı göstererek Milli Takıma seçildiler. Bu başarılarından dolayı sporcuları makamında kabul eden Kırıkhan belediye Başkanı Murat Sakman; “Gençlerimizin kahve köşelerinden veya yanlış davranışlardan kaçınarak böylesine gurur verici sportif faaliyetler yapması en büyük temennimizdir” dedi.

Kırıkhan Belediye Başkanı Murat Sakman’ın desteği ile şampiyonaya katılan Kickboks takımı ilçeye başarılarla döndü. Antrenör Mustafa Kemal Tok yönetimindeki Kickboksçular aldıkları ödülleri ile Başkan Sakman’ı ziyaret edip katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Antrenör Mustafa Kemal Tok, Türkiye şampiyonasında 1 birincilik, 5 ikincilik, 7 üçüncülük kazandıklarını belirtirken, 13 sporcunun da Milli Takıma seçildiğini kaydetti. Tok, bu başarının elde edilmesinde Belediye Başkanı Murat Sakman’ın da büyük katkısı olduğunu vurguladı.

Kırıkhan Kickboks takımının gösterdiği başarıdan gurur duyduklarını belirten Belediye Başkanı Sakman ise; “Takımımız büyük bir başarı elde ederek ilçemize döndü. Geleceğimiz olan gençlerimizin kahve köşelerinde veya yanlış davranışlardan kaçınarak böylesine gurur verici sportif faaliyetler yapması en büyük temennimiz. Çocuklarımız için her zaman faydalı bu tür faaliyetlere katkı sağlamaya devam edeceğiz. Şampiyonada başarılı olan ve milli takıma seçilen sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here