Kırmızıoğlu; “Türkiye, 1 Kasım’da CHP ile Yeniden Doğacak”

0
106

riyad kırmızıoğlu27CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu; “Türkiye, 1 Kasım’da CHP ile Yeniden Doğacak”

Doğum günü olan 24 Ekim’de çalışmalarını sürdüren CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan her vatandaşın 1 Kasım’da yeniden doğacağını ve Türkiye’nin içinde bulunduğu karamsar tablodan 1 Kasım’da CHP iktidarıyla küllerinden yeniden doğacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve Arsuz İlçe Başkanı Avukat Faik Çekin ile birlikte Arsuz’da seçim çalışmalarına hafta sonu da aralıksız devam etti.

Doğum gününü halkla birlikte kutlayan, en mutlu gününü halkın arasında geçiren CHP Hatay Milletvekili Adayı Kırmızıoğlu, yoğun Arsuz ilçesi mahalle gezileri sırasında doğum gününü kutlayan ve kendisini milletvekili olarak Ankara’ya göndermek için destek veren herkese teşekkür etti.

riyad kırmızıoğlu28

Halkın arasında her gün yeniden doğduğunu belirten Kırmızıoğlu, Türkiye’nin karanlık günleri atlatacağı ve küllerinden yeniden doğacağı gün olarak ‘Genel Seçim’ tarihi olan 1 Kasım’ı gösterdi. Kırmızıoğlu; “Türkiye Cumhuriyeti’nde her vatandaş, 1 Kasım günü CHP iktidarıyla yeniden doğacak. Huzurun, refahın, mutluluğun, adaletin herkes için eşit olacağı bir döneme yeniden doğmuş gibi 1 Kasım günü oy kullanacak, kendi geleceğimize karar vereceğiz” dedi.

13 yıldır tek başına iktidar olan Ak Parti’nin Arsuz’un köylerine hiçbir hizmet getirmediğini görmenin üzüntüsünü yaşadığını da belirten Kırmızıoğlu, Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediyesi’nin CHP’li olmasının ardından halkın hizmet almaya başladığı gibi, CHP’nin 1 Kasım’da iktidar olmasıyla tüm Türkiye’nin eşit bir şekilde huzuru, adaleti, mutluluğu, refahı paylaşacağı günlerin yakın olduğunu söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here