Çalışkan, Hatay’da 10 Radyonun Ortak Canlı Yayın Programına Katıldı

0
144

saadet partisi13Yeterli Oyu Alıp Baraja Takılan Aday, Anayasa Mahkemesine Başvurarak Milletvekili Olabilecek

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Hatay’da 10 Radyo (Beyzade Fm, Dost Fm, Genç Fm, Akdeniz Fm, Şok Fm, Melodi Fm, Asya Radyo, Show Radyo, Toros Fm, ve Gül Fm’in aynı anda ortak canlı yayın programına katıldı.

Daha sonra Alltınözü ilçesine geçen Çalışkan seçim çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Çalışkan Radyo programında Saadet Partisinin barajı geçemese bile bulunduğu ilde yeterli oyu alan adayların, Anayasa Mahkemesi’ne başvurarak milletvekili olabileceğini söyledi. Çalışkan; “Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuru yolu açılmasıyla birlikte milletvekili seçilmek için yeterli oyu alan adaylarımız, parti barajı aşamazsa dahi haksızlığa uğrayacağı için bireysel başvuru ile Anayasa Mahkemesine giderek mazbatasını alacaktır. Barajı geçemezsiniz diye oy vermek isteyip de gönlünde olduğumuz kardeşlerimiz, işte baraj sorununu da çözüldü. Görüyorsunuz Saadet’siz meclis sorunlara çözüm üretemiyor. Ülke her geçen gün kaosa sürükleniyor. Geçmişte yaptığımız koalisyonlarla ülke yararına yaptığımız işler ortadadır. Bugün tüten hangi fabrika varsa, nerde iyi bir iş varsa Saadet’in emeği vardır. Saadet partisi bu şekilde meclise girecek hayırlı işlere destek ülkeye zarar verecek işlere fren olacaktır” diye konuştu.

Tüm Çalışanlara Yüzde 50 Zam

Seçim beyannamelerinden örnekler de veren Çalışkan, tüm çalışanlara yüzde 50 zam, 2 bayramda emeklilerimize ikramiye, üreticiye, çiftçiye mazot 1 TL, faizsiz destek gibi birçok projelerinden bahsetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here