Kırıkhanspor’un Yeni Teknik Patronu Ali Eren Oldu

0
79

kırıkhanspor39Spor Toto 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Kırıkhanspor’da Teknik Direktörlüğe Ali Eren Beşerler getirildi. Sarı-Lacivertli ekipte, hafta sonunda oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının 1-0 kaybedilmesinin ardından Teknik Direktör Mehmet Çetin görevinden istifa etmişti. Çetin’den boşalan Teknik Direktörlüğe Ali Eren Beşerler getirildi. Daha önce 2012-2013 sezonunda da Kırıkhanspor’u çalıştıran Ali Eren Beşerler ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık da Teknik Direktörlük görevine Ali Eren Beşerler’in getirildiğini belirtti. Kocacık; “Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircimiz önünde alınan 1-0 Büyükşehir Belediye Erzurumspor mağlubiyeti ardından Teknik Direktörümüz Mehmet Çetin görevinden ayrılmıştır. Bunun üzerine teknik alandaki arayışımız Ali Eren’le sonuçlanmıştır.

Teknik Direktörlük görevine getirdiğimiz Ali Eren bugün (dün) Kırıkhan’a gelerek görevine başlamıştır. Kendisine başarılar diliyoruz. Ayrıca bugüne kadar Kırıkhanspor başarısı için ter döken teknik direktörümüz Mehmet Çetin ve ekibine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here