Güney Akademi Sezona Hızlı Başladı

0
102

spor-güney akademi1İskenderun Amatör Basketbol Liginde mücadele eden Güney Akademi Gençlik ve Spor Kulübü, 2015-2016 sezonuna hızlı başladı. Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun Antakya Spor Salonu’nda düzenlediği turnuvada Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni 47-44’lük skorla mağlup eden Güney Akademi, yeni sezon öncesi umut verdi.

Geçtiğimiz yıl Yıldız Erkekler kategorisinde İskenderun’u şampiyon bitirip Hatay finali oynamaya hak kazanan Güney Akademi’nin bu sezonki hedefi de Hatay Şampiyonluğu.

Konuyla ilgili görüşlerini bildiren antrenör Nebil Özdemir; “Kulübümüzün her yıl olduğu gibi bu yılki hedefi de her kategoride en az Hatay Finali oynamak. Bu hedef doğrultusunda yaz sezonu boyunca takımlarımız yeni sezona çok iyi hazırlandı. Tarama faaliyetleri sonucunda belirlediğimiz gençleri de kadromuza kattık. Altyapımızdan yetişen oyuncularımızla uyum içerisinde çalışıyorlar.

Velilerimizin ve kulüp sponsorumuz Haz Metal A.Ş.’nin de desteğini arkamızda hissetmek gücümüze güç katıyor. Onlara yine başarılı bir sezon yaşatmayı amaçlıyoruz. Ayrıca Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Ali Arıkoğlu’na da kulübümüze saha kullanımı konusunda verdiği desteklerden dolayı teşekkür etmek istiyorum. Bu bağlamda, 2015-2016 sezonunun tüm takımlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here