Kırıkhanspor’da Cizrespor Hazırlığı

0
89

kırıkhanspor28Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor ligin ilk karşılaşmasını Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Cizrespor ile oynayacak. Kızılcahamam kamplarını tamamlayan Kırıkhanspor bu kritik maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürüyor.

Hafta başında toplanan ve günde çift idman yaparak sezonun ilk maçına hazırlanan Kırıkhanspor’un Teknik Direktörü Mehmet Çetin; “Bu hafta sonu ilk maçımıza çıkıyoruz. Kamp çalışmalarında yakaladığımız tempoyu korumaya çalışacağız. Hazırlık karşılaşmalarında gördüğümüz eksikliklerin yaşanmaması için daha yoğun bir tempo içerisinde olacağız” dedi.

Öte yandan kendi saha ve seyircisi önünde Cizrespor’u konuk edecek Kırıkhanspor’da tedbir elden bırakılmıyor. Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık taraftarlara seslenerek Cizrespor karşılaşmasının hassasiyetini dile getirdi, taraftarları sağduyulu ve soğukkanlı olmaya davet etti. Kocacık; “Spora siyaset karıştırılmamalı. Kırıkhanspor camiası olarak rakibimizi en iyi şekilde ağırlayacağız, konuk severliğimizi göstereceğiz. Tüm taraftarlarımızın da aynı hassasiyet içerisinde davranmasını bekliyoruz. Futbolda her şey olabilir. Sonuç ne olursa olsun, soğukkanlılığımızı korumalıyız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here