Kırıkhanspor Yeni Sezona Şampiyonluk Parolasıyla Girecek!

0
343

kırıkhanspor3Çamlıktaki   tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kırıkhanspor’da futbolcular Çarşamba günü sağlık kontrolünden geçirildi. Teknik  Direktör Bülent  Demirkanlı nezdinde çalışmalarını sürdüren takımda, yeni transfer edilen 3 yeni oyuncu da çalışmalara katılmaya başladı.

Lige iyi bir başlangıç yapmayı arzulayan Sarı-Lacivertli futbolcular, antrenmanlardaki hırs, azim ve inanç dolu davranışlarıyla göz dolduruyor. Takımda bu sezon kazandırılan  futbolcular ile eski futbolcuların kısa sürede  kaynaşmaları olumlu gelişme olarak nitelendirildi. Kırıkhanspor’lu futbolcular, sağlık kontrolünün ardından dün  de Kırıkhan şehir stadına inerek burada çift kale  maç yaptılar.

Futbolcuların çift kale maçında göz doldurduğuna dikkat çeken Teknik Direktör Bülent Demirkanlı; “Taktiksel çalışmalar üzerinde yoğunlaşmış durumdayız. Takıma yeni katılan oyuncularla gücümüze güç kattık. 1 Eylül’de başlayacak olan lige  her yönüyle hazır, şampiyonluk yolunda iddialı bir ekiple  başlamayı  amaçlıyoruz. Taraftarlarımızın yüzünü güldüreceğiz. Taraftar desteği olmadan hiçbir başarı elde edilemez. İnanıyorum ki özel bir taraftara sahip  Kırıkhanspor için başarı  hiçte uzak değildir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here