Kırıkhanspor Son Dakika Golüyle 3 Puandan Oldu

0
132

kırıkhanspor12Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor, geçtiğimiz hafta sonu evinde konuk ettiği Batman Belediyespor karşısında üstünlüğünü koruyamadı. Karşılaşmanın son dakikasındaki penaltı atışı ile sahadan 1-1 beraberlik sonuçla ayrılan Kırıkhanspor, ligdeki puanını 7’ye çıkardı averajla 2. sırada yer aldı.

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapan 3. lig temsilcimiz Kırıkhanspor, geçtiğimiz hafta sonu evinde Batman Belediyespor’u ağırladı. Karşılaşmaya hızlı ve etkili bir şekilde başlayan temsilcimiz Kırıkhanspor, karşılaşmanın 14. dakikasında Gökhan Yılmaz’ın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra sertleşen oyun sonunda Batman Belediyesporlu Gökhan Karali, 42. dakikada ikinci sarıdan kırımızı kartla oyun dışı kaldı. Karşılaşmanın ilk yarısı da Kırıkhanspor’un üstünlüğü ile tamamlandı.

Kırıkhanspor, ikinci yarıda da sahada 10 kişi kalan rakibi karşısında etkili futbolunu sürdürdü, ancak 62. dakikada bu kez İzzet Canlıka ikinci sarıdan kırımızı kartla oyun dışı kaldı ve her iki takımda geri kalan dakikalarda karşılaşmayı 10 kişi tamamladı.

Karşılaşmanın Kırıkhanspor’un üstünlüğü ile bitmesi beklenirken, 89. dakikada Kırıkhanspor kalesinde gelişen bir pozisyonda orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Batman Belediyespor’dan Kıvanç Dağ, atışı gole çevirerek, skoru 1-1 yaptı ve karşılaşma bu skorla tamamlandı.

Ligde yaptığı toplam üç karşılaşma sonunda Kırıkhanspor, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet 1’de beraberlik aldı. Kırıkhanspor, ligde topladığı 7 puan ile averajla ikinci sıraya yerleşti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here