Kırıkhanspor, Lider Tire’ye Acımadı

0
242

kırıkhanspor42Spor Toto 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor kendi saha ve seyircisi önünde konuk ettiği lider Tire 1922’yi 2-0 yendi. Oynadığı son beş maçta galibiyet yüzü göremeyen Sarı-Lacivertliler, grup lideri Tire 1922’yi yenerek büyük bir sürpriz yaptı.

Kırıkhan İlçe Stadyumunda oynanan maçta her iki takımda kontrolü elinde tutmak istedi. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçın ilk yarısının sonlarına doğru üstünlüğü eline alan Sarı-Lacivertliler, 42. dakikada Gökhan Karataş ile bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Kırıkhanspor, ikinci yarıya da iyi başlayan taraf oldu. 53. dakikada gelişen Kırıkhanspor atağında Ömer Gür topu Tire filelerine göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0. Geride kalan dakikalarda sonuç değişmeyince Kırıkhanspor uzun bir aradan sonra üç puanla tanıştı. Erzin Belediyespor, elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 22 ye çıkartarak 8. sıraya yükseldi.

payasspor35

Sultanbeyli Belediyespor, Payasspor’u Tek Golle Mağlup Etti

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Payasspor, deplasmanda oynadığı karşılaşmada Sultanbeyli Belediyespor’a 1-0 mağlup oldu. Evsahibi Sultanbeyli Belediyespor’a 3 puanı getiren tek golü 3. dakikada Barış Kazer attı. İlk yarının kalan bölümünde ev sahibi daha atak futbol sergilerken Payas temsilcisi önemli bir pozisyon yakalayamadı. Maçın ikinci yarısında ise Sultanbeyli Bld.spor duran toplar ve kontrataklarla rakip kalede farkı artırma girişimlerinde bulundu. Enes Ocak ve Fatih Dalgıç ile net pozisyonları cömertçe harcayınca karşılaşma 1-0 ev sahibi ekibin üstünlüğü ile sonuçlandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here